HTML

Az van

hogy megpróbálom. Reakciók, vélemények, főleg magamnak. Közben http://amtitkosvergodese.tumblr.com/

Friss topikok

  • Adrian Mole: @Willyfog67: Köszönöm a méltatást odaát! Igen, a lőszerjuttatásnak ráadásul vannak előzményei, ko... (2013.04.09. 13:26) Kormorán
  • Adrian Mole: Nohát, mennyi kedves komment! Köszönöm! Mivel távollétemben alaposan körbe is lett járva a téma, c... (2012.07.26. 21:49) MÁV: WTF?
  • Adrian Mole: @tisztakéz: dátum? (2012.04.15. 15:28) A Köztársaság elnöke
  • Adrian Mole: Na, mit mondtam: www.mno.hu/portal/705954 (2010.04.08. 21:37) Lista
  • vagyok, aki vagyok...: énegyelőre inkább pozitív dolgokkal találkozom, csak éppen nagyon kevéssel. mintha nem is nagyon l... (2010.02.28. 09:52) Hibás LMP mém FAQ

Linkblog

Mai politikai szemelvények

2010.05.11. 20:57 Adrian Mole

A leendő miniszterelnök gyors lépéseket ígért: (...) a kormány megalakulását követően két héten belül érzékelhető javulást a közbiztonságban.

(via)

Félig-meddig tudós embernek az érzékelhető javulás egy dolgot tud jelenteni. Olyan statisztikát, ami kimutatja a változást. Ami e mellett van, az a (jellegéből is kövekezően) parapszichológia. Nem vitatom, hogy két hét alatt össze lehet hozni adminisztratív eszközökkel olyan statisztikát, ami javulást mutat. Például "hány településen nincs körzeti megbízotti státusz" kérdésben egy nap alatt lehet jelentős eredményeket elérni. De hogy a státuszt be is töltik, ahhoz nem hogy a két hét, de adott esetben két hónap is kevés lehet. Illetve mindenki ismeri a tökét vakaró, irodában dohányzó, 15 éve korengedménnyel nyugdíjba ment Kovács 32 őrmestert, aki javítja ugyan az alkalmazásban állók statisztikáját, de a felderítési mutatókat, de még passzív jelenléttel az elkövetett bűnesetek megelőzését sem tudja javítani, arról nem is beszélve, hogy nyugdíjas éveit pl. (orv)horgászgatással/vadászgatással, fekete biztonságiőrködéssel töltve adott esetben még rontja is.

 Mesterházy Attila MSZP-frakcióvezető azt várja a fideszes házelnöktől, hogy tegye szóvá, ha a Jobbik képviselői valóban gárdaegyenruhában jelennek meg a parlamentben. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője úgy reagált, hogy az alakuló ülést a köztársasági elnök hívta össze, ő nyitja meg, a Fidesz pedig a történelmi hagyományokhoz méltó viselkedést vár el mindenkitől. Harrach Péter annyit tett hozzá a vitához, hogy a KDNP-s képviselők öltönyben és nyakkendőben lesznek.

(via)

Egy fontos információtartalma van a kiemelt mondatnak: a KDNP-sek mind férfiak (vagy női travik is vannak köztük?).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avvan.blog.hu/api/trackback/id/tr41993478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása