HTML

Az van

hogy megpróbálom. Reakciók, vélemények, főleg magamnak. Közben http://amtitkosvergodese.tumblr.com/

Friss topikok

  • Adrian Mole: @Willyfog67: Köszönöm a méltatást odaát! Igen, a lőszerjuttatásnak ráadásul vannak előzményei, ko... (2013.04.09. 13:26) Kormorán
  • Adrian Mole: Nohát, mennyi kedves komment! Köszönöm! Mivel távollétemben alaposan körbe is lett járva a téma, c... (2012.07.26. 21:49) MÁV: WTF?
  • Adrian Mole: @tisztakéz: dátum? (2012.04.15. 15:28) A Köztársaság elnöke
  • Adrian Mole: Na, mit mondtam: www.mno.hu/portal/705954 (2010.04.08. 21:37) Lista
  • vagyok, aki vagyok...: énegyelőre inkább pozitív dolgokkal találkozom, csak éppen nagyon kevéssel. mintha nem is nagyon l... (2010.02.28. 09:52) Hibás LMP mém FAQ

Linkblog

Mi van Magyarországon?

2010.06.04. 16:41 Adrian Mole

Az van, hogy nem értem. Tegnap Kósa és Varga, ma Szíjjártó.

Nekik van stikában sok lóvéjuk és most shortolják a forintot, vagy mi a hányás van?

Nem szavaztam rájuk, de engem nem kell meggyőzni, hogy szar a helyzet. Tudom, hogy szar. Fijjúg, nem köllene a kloákában mélyebbre fúrni a gazdaságot, csak hogy rá lehessen mondani, hogy ezt is a Gyúrcsánynak köszönhetjük.

Vagy Csányi kezdett terhes lenni, az OTP-t szüttyögtetik? UD ejtve? (a katonai elhárítás körüli hírek azt mutatják, hogy ez utóbbi biztosan nem) Esetleg más cég fingatása van soron?

Vagy az EU-t akarják puhítani? De nem veszik észre, hogy visszanyalhat a fagyi?

Annyira hosszútávban gondolkodnak, hogy a kezdőpontot szeretnék minél szarabb szintről kezdeni, hogy a grafikonok jobban emelkedjenek majd később? Skacok, így nem lesz később, ha nem vigyáztok!

Meg akarják győzni a Jobbik szavazóit, hogy a adósságfizetés megtagadása, újratárgyalása, egyszintű bankrendszer, stb nagy hülyeség? Előbb érzik majd a cégek, állam, mindenki, mint a jobbikosok. Megéri?

Csörgetik a kardot a saját választóiknak. Minek, hova? Nem elég a kétharmad most már?

Vagy Simor tökeit akarják szorongatni. Annak a Simornak a tökét, aki úgyis "offshoreban tartja a vagyonát"? Neki magánéletében tökmindegy. Ráadásul szakmailag nemzetközileg védik a kollégák.

Ha nagyon furmányos és némileg pozitív akarnék lenni, azt is feltételezhetném, hogy a - már meglévő, betárazott, de nyilvánosságra még nem hozott - gazdasági döntéselőkészítés része ez a fura nyilatkozatdömping, például egy forró pénzeket számon tartó - Tobin féle - rendszer előkészítése, tereprendezés, vagy az euro céldátum pontosítása, a forint hosszabbtávú pályájának felrajzolása - a jegybank véleményének kihagyásával -, vagy esetleg egyes tőzsdei cégek lopakodó államosításának (visszavásárlásának) pénzügyi előkészítése.

Vagy csak ennyire értenek hozzá? Vagy csontvázhegyek vannak tényleg? Miért nem mondják, kommunikálják akkor, mi van?

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika ésszel lesz még

A bejegyzés trackback címe:

https://avvan.blog.hu/api/trackback/id/tr32056591

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Forgatókönyvek 2010.06.05. 11:19:22

Az alábbiakban a csontfeltáró... Akarom mondani, a tényfeltáró bizottság sajtótájékoztajának két lehetséges, ámbátor feltétlenül fiktív forgatókönyvét vázolnám.1. forgatókönyv:Ezúton kérünk elnézést a magyarországi devizahiteles választóinktól, am...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása