HTML

Az van

hogy megpróbálom. Reakciók, vélemények, főleg magamnak. Közben http://amtitkosvergodese.tumblr.com/

Friss topikok

  • Adrian Mole: @Willyfog67: Köszönöm a méltatást odaát! Igen, a lőszerjuttatásnak ráadásul vannak előzményei, ko... (2013.04.09. 13:26) Kormorán
  • Adrian Mole: Nohát, mennyi kedves komment! Köszönöm! Mivel távollétemben alaposan körbe is lett járva a téma, c... (2012.07.26. 21:49) MÁV: WTF?
  • Adrian Mole: @tisztakéz: dátum? (2012.04.15. 15:28) A Köztársaság elnöke
  • Adrian Mole: Na, mit mondtam: www.mno.hu/portal/705954 (2010.04.08. 21:37) Lista
  • vagyok, aki vagyok...: énegyelőre inkább pozitív dolgokkal találkozom, csak éppen nagyon kevéssel. mintha nem is nagyon l... (2010.02.28. 09:52) Hibás LMP mém FAQ

Linkblog

Megállapodás

2012.02.17. 17:37 Adrian Mole

Felszállt a füst, megszületett.

Mondjuk néhány fasság maradt a felvezető hírben:

- túlszaporodott nyári lúd - mihez képest túl, tessék mondani?

- génmanipulált őzbak és szarvasbika - na, ha valaki tudja, mi ez a majomság, közölhetné.

Maga a megállapodás korrektnek tűnik, néhány dologban persze tudnék változtatást javasolni, de simán elhiszem, hogy ennyit lehetett kihozni maxban. Egyik ilyen dolog a sakál vadászat, ide egész éves idényt adnak meg, pedig ha komolyan vennék a róka visszaszorítást, a sakált érdemes lenne védeni valamivel. Ugyanis ahol sakál van, ott kevesebb a róka, és mivel a sakál erősebben rágcsálóspecialista, és nagyobb területen él, mint a róka, nem nehéz a matek, hogy ez a rókák számának csökkenésével járna, miközben vadgazdálkodási szempontból, különösen apróvad tekintetében pozitív változás következne be.

A többit majd pontosabb olvasás után megpróbálom ide írogatni.

Update: közben elkaptam a génmanipulált őzbakokat. Állítólag (!) valamelyik (!) hazai vadásztársaság hormonnal (táppal? injekcióval?) kezelt szarvasbikákat és őzbakokat (nagyobb legyen az agancsuk?), amiket aztán külföldi (!) vadászok elé tereltek lelőni, sok pénzért (aki nem tudná, a vadásznak a trófea nagyságától függően kell egy csomó pénzt fizetni). A dolog hivatalos, mert teljesen szabályos névtelen feljelentőlevél futott be a VM-be és a rendőrségre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: vadász természetvédelem megállapodás

A bejegyzés trackback címe:

https://avvan.blog.hu/api/trackback/id/tr994124323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása