HTML

Az van

hogy megpróbálom. Reakciók, vélemények, főleg magamnak. Közben http://amtitkosvergodese.tumblr.com/

Friss topikok

  • Adrian Mole: @Willyfog67: Köszönöm a méltatást odaát! Igen, a lőszerjuttatásnak ráadásul vannak előzményei, ko... (2013.04.09. 13:26) Kormorán
  • Adrian Mole: Nohát, mennyi kedves komment! Köszönöm! Mivel távollétemben alaposan körbe is lett járva a téma, c... (2012.07.26. 21:49) MÁV: WTF?
  • Adrian Mole: @tisztakéz: dátum? (2012.04.15. 15:28) A Köztársaság elnöke
  • Adrian Mole: Na, mit mondtam: www.mno.hu/portal/705954 (2010.04.08. 21:37) Lista
  • vagyok, aki vagyok...: énegyelőre inkább pozitív dolgokkal találkozom, csak éppen nagyon kevéssel. mintha nem is nagyon l... (2010.02.28. 09:52) Hibás LMP mém FAQ

Linkblog

Fehér zaj

2012.03.29. 22:37 Adrian Mole

Az van, hogy a fehér zaj, mint fogalom, azt a felesleges információmennyiséget jelenti, ami a környezetből érkező információk feldolgozásakor a kognitív kapacitások túlterhelését eredményezi.

Mai fehér zaj:

1. Jobbik, LMP és TASZ a felelős. Aha. Persze. Nem X vagy Y, hanem. Mi lesz ebből? Felesleges információ.

2. Kirúgták, mert GMO mellett érvelt. És akinek amúgy nem tetszik a GMO, az liszenkóizmus hibájába esik. Pedig nem tudunk meg semmit a fószerről, csak azt, hogy más (esetleg tudományos?) véleménye volt, mint ami az alkotmányban (igazából teljesen feleslegesen) van. Ez így önmagában szintén fehér zaj, nem tesz hozzá semmit ahhoz, hogy megértsük azt, ami körülöttünk van. Még akkor is ezt mondom, ha amúgy egyetértek a jelenlegi kormányzati GMO-s vonal eredőjével.

3. SP doktori címének elvétele első blikkre kivétel, és nagyon szeretném, hogy az is legyen. Csak nem vagyok biztos benne. Egy C típusú átvilágításon átesett embernél (pardon, AZ első embernél) egy ilyen ügy nem kellene, hogy out of the blue jöjjön elő. És egyébként is, mit számít? Aki csak jót tételezett fel SP-ről, annak persze fáj, de akiben volt egy kis realitásérzék, az legkevesebb 2010 óta sejti, hogy valami nem tiszta. Meg mi is történik közben? Árfolyamgát? Népszavazás?

Kit érdekel? A fehér zaj elfedi.

Szólj hozzá!

Címkék: politika lesz még puffogás (bocs)

A bejegyzés trackback címe:

https://avvan.blog.hu/api/trackback/id/tr824349037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása