HTML

Az van

hogy megpróbálom. Reakciók, vélemények, főleg magamnak. Közben http://amtitkosvergodese.tumblr.com/

Friss topikok

  • Adrian Mole: @Willyfog67: Köszönöm a méltatást odaát! Igen, a lőszerjuttatásnak ráadásul vannak előzményei, ko... (2013.04.09. 13:26) Kormorán
  • Adrian Mole: Nohát, mennyi kedves komment! Köszönöm! Mivel távollétemben alaposan körbe is lett járva a téma, c... (2012.07.26. 21:49) MÁV: WTF?
  • Adrian Mole: @tisztakéz: dátum? (2012.04.15. 15:28) A Köztársaság elnöke
  • Adrian Mole: Na, mit mondtam: www.mno.hu/portal/705954 (2010.04.08. 21:37) Lista
  • vagyok, aki vagyok...: énegyelőre inkább pozitív dolgokkal találkozom, csak éppen nagyon kevéssel. mintha nem is nagyon l... (2010.02.28. 09:52) Hibás LMP mém FAQ

Linkblog

Könnyes búcsú

2010.04.13. 12:45 Adrian Mole

A röhögéstől könnyes, persze. Amit az MSZP búcsú címén csinál, azon csak röhögni lehet. Ráadásul a röhögésbe beszállt az LMP kampánycsapata is, gondolom, csapkodják a térdüket jókedvükben (pusszantás az Indexnek a röhögős-sárgalabdás-nagycímes képért, tökjó).

Közben Török Gábor is feldobta a (sárga) labdát.

És szerintem ezt még fogja tudni fokozni az MSZP, már alig várom.

Update: naná, hogy fokozza. De még mindig azt mondom, lesz ez még fokozva, elérve a magas C, és azon túl, letolt nadrágban, pávatollal a seggben, hangosan énekelve.

Update2: Igen, igen, fokozás! Szanyi Tibor: "A napnál is világosabb, hogy az LMP a Fidesz szekerét tolja. A ma ismert demokráciának elválaszthatatlan eleme a visszalépés. Aki nem lép vissza, az is beleszól a választások kimenetébe." Kedves LMP, füstszűrős, vagy nem füsztszűrős a politika? De még vannak itt lehetőségek a fokozásban, továbbra is. Hajrá!

Update3: Ugyan nem MSZP újabb fokozás, de megaLOL, ahogy a magyar bloggerközösség jelentős részénél elválik a szar a májtól ennek az ügynek a kapcsán.

Update4: És fokozzák! Lendvai Ildikó: "Minden meg nem hozott döntésük a Fidesz kontroll nélküli hatalmát szolgálja." A kérdés persze, hogy ki nem hozott meg döntéseket, ami ehhez a szituációhoz vezetett, illetve az LMP-nek van-e kontrollszerepe 15-20 képviselővel magányosan, MSZP nélkül. Ahogyan egyébként is tervezték. Meg aztán ott van az a kérdés is, hogy demokráciát játszunk-e, és tényleg rábízzuk a választást és a döntést a választókra, vagy amúgy szokásosan mutyizunk?

Update5: És igen, az MSZP jollyjokere, Kovács László is megszólal: „aki a kinyújtott kézre rácsap, azt én nem szoktam elfelejteni. Ezt nem fenyegetésnek szánom, csak tényközlésnek.” Pedig lövethetett is volna... Tippem az, hogy ezt már csak Fletó fogja überelni, de várjuk ki a végét! [AM Török Gábor arcot felvesz]

Update6 (201004.19. 18:13): Ugyan nem vág szorosan témába, de ez sem semmi a történet folytatása.

Ha valaki benéz, és van Photoshop vénája és egy perc ideje, egy sárga, "Igen, lehet!" szmájlit LOL, ROFL és hanonló pozíciókban, illetve egy ..I.. kezet felmutatva összehozhatna.

Az LMP-s srácoknak meg üzenem: csak okosan, és szellőztessetek, ha esetleg megjelenne az MSZP az irodában. Ja, meg azt, hogy tökjó, ahogy a ventillátorba pottyantott gombóc elöl szépen el tudtok hajolni!

Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp lmp lesz még

A bejegyzés trackback címe:

https://avvan.blog.hu/api/trackback/id/tr831917319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása