HTML

Az van

hogy megpróbálom. Reakciók, vélemények, főleg magamnak. Közben http://amtitkosvergodese.tumblr.com/

Friss topikok

  • Adrian Mole: @Willyfog67: Köszönöm a méltatást odaát! Igen, a lőszerjuttatásnak ráadásul vannak előzményei, ko... (2013.04.09. 13:26) Kormorán
  • Adrian Mole: Nohát, mennyi kedves komment! Köszönöm! Mivel távollétemben alaposan körbe is lett járva a téma, c... (2012.07.26. 21:49) MÁV: WTF?
  • Adrian Mole: @tisztakéz: dátum? (2012.04.15. 15:28) A Köztársaság elnöke
  • Adrian Mole: Na, mit mondtam: www.mno.hu/portal/705954 (2010.04.08. 21:37) Lista
  • vagyok, aki vagyok...: énegyelőre inkább pozitív dolgokkal találkozom, csak éppen nagyon kevéssel. mintha nem is nagyon l... (2010.02.28. 09:52) Hibás LMP mém FAQ

Linkblog

Ángyán

2012.01.19. 17:02 Adrian Mole

Az van, hogy Ángyán lemondott.

Érdekes, hogy egy ilyen hírre korábban verte volna a harci dobot a zöldek egy jelentős része. Tíz éve volt Ligetvári tüntetés, eléggé hasonló helyzetben (érdekes, hogy anno a jelenleg jobbikos Bödecs Barna alakította Torgyánt a performanszon). Most viszont a zsebnapóleon és az egész banda nyuszivá tett mindenkit. Ugyanis, ha valaki pampogni mer, azt nagyon alaposan meg tudják szívatni. Ha közalkalmazott, akkor azért (akár mint Ángyánt, vagy a vele egy időben ledarált jó szakembereket), ha nem közalkalmazott, akkor meg azért (Zsák Feri jelige).

Az is marha érdekes, hogy a Népszabadság enged meg magának egy "a vidék békéjét szorgalmazó, a társas vállalkozásokkal békülékenyebb hangot megütő tárca" félmondatot, Ángyán ellenében. Azért, mert Kun István téeszfan, azért még ők is disztingválhatnának.

Pl. elolvashatnák ezt: http://lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/31314/angyan-nelkul-oligarchak-kezeben-a-mezogazdasag/ , ami kicsit helyre teszi a "békét" és a "társas vállalkozásokat".

 Update. És update. Meg még egy (bűbáj egyébként a mandiner). Mi van ebben az országban?

Szólj hozzá!

Címkék: politika agrár lesz még ángyán

A bejegyzés trackback címe:

https://avvan.blog.hu/api/trackback/id/tr953590566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása